Horoskop dijeta – šta astrologija kaže da je najbolje za vas

Horoskop dijeta – šta astrologija kaže da je najbolje za vas

Astrološka ili horoskop dijeta je upravo ona koja po astrolozima najviše odgovara vašem zodijačkom znaku. Naravno, kao i za sve u životu, ne treba je slepo slediti jer uvek postoje izuzeci!

Svaki horoskopski znak ima određene predizpozicije, pa je to i slučaj sa dijetama. Mi ćemo podeliti sa vama šta bi zvezde mogle reći o vašoj ishrani, a na vama je da sami procenite da li spadate u većinu, tačnije da li vam odgovara ili pak iz nekog razloga biste trebali da isprobate i neku drugu.

Ovan (21. mart – 19. april)

Snažni i strastveni, sjajni ste kada je u pitanju hrana ali ne toliko i u održavanju željene težine.

Kratkoročni, intenzivni režim ishrane koji privlači vašu pažnju može biti rešenje… barem dok se ne razbolite. Ili pokušajte da se takmičite sa prijateljem u gubitku težine.

Bik (20. april – 20. maj)

Nijedan znak nije tako dobar u dobijanju masnih naslaga kao bik.

Redovna fizička aktivnost i stalna opreznost u ishrani je ovde neophodna. Vi ćete se veselo i uporno držati fitnes rutine ako je predvidljiva, pomalo dosadna i pokazuje praktične rezultate.

Blizanci (21. maj – 21. jun)

Zahvaljujući vašem skoro histeričnom nervnom sistemu, sagorevate kalorije na način na koji vatra baca varnice.

Tokom dana imajte puno raznovrsnih malih obroka koje možete jesti dok radite nešto drugo (čitanje tabloida, gledanje televizije, slušanje vašeg iPod-a, itd.).

Rak (22. jun – 22. jul)

Rakovi su emocionalni hranitelji, vole da gricnu nešto pred spavanje, i okoreli su obožavaoci dobre hrane.

Sa vašom ljubavlju prema domaćinstvu, trudite se da pripremite umirujuće obroke koji nisu tovni. Marljivi, vi lepo odgovarate na bilo koji dugoročni fitness program.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Topli, kraljevski i entuzijastični, prepoznatljivi ste po svojoj urođenoj plamenosti.

Pogledajte svoju vlastitu taštinu i pridružite se radu u teretani, gde možete raditi u punom pogledu na sluge i maštati o tome kako ćete izgledati sjajno kada spustite nekoliko kilograma.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Vegetarijanstvo plus bilo koji dodatak ishrani i fitness programu koji je pragmatičan, detaljan, pročišćen i odlično organizovan.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vi možete u sred dijete da se okrenete i da pobegnete od dotičnog plana ishrane.

Partner će vas najbolje držati na pravom putu, sa uravnoteženim planom ishrane i vežbe.

dijeta po horoskopskom znaku

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Vi imate pristup – sve ili ništa kada je u pitanju  vežbanje i dijeta. Lepo je to što nijedan znak zodijaka nema tako razvijenu volju kao što je vi imate.

Za vas je pogodan bilo koji ekstremni režim koji uključuje kontrolu nad svojim impulsima, uz detoksikaciju celog tela.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Skloni klaustrofobiji, potrebna vam je sloboda, izazov i otvoreni prostori ispunjeni divnim pticama. Takođe imate tendenciju da se lako gojite naročito u kukovima i butinama.

Idite na planinarenje, a ne u teretanu. Što se tiče dijete, nemojte ni razmišljati o tome. Samo pokušajte da jedete zdravlje to je sve.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Sistematizovani plan ishrane i fitnesa je pogodan za vas kao i nežna vežba (joga, pilates). Zapamtite, ako želite da napredujete (Jarci nisu ništa ako nisu ambiciozni), neće vam škoditi da izgledate najbolje.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vi ste “ja ću to uraditi na svoj način” individualista zodijaka, i najintelektualniji od tri vazdušna znaka.

Za vas su pogodni – skijanje, trčanje i ples kao odlični sagorevači kalorija. I dijeta? Pratite svoj vlastiti režim, vi volite svoju utabanu stazu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Vežba koja vam daje iluziju spajanja sa univerzumom – joga, penjanje po stepenicama, trčanje, to je za vas. Da biste izbegli odlazak u gojaznost, odlučite se za racionalnu ishranu od tri obroka dnevno – i držite se vage kao kontrolora na vašem putu.


 

PREPORUČUJEMO: Mesečeva dijeta

Naše društvene mreže: Instagram | Facebook | Twitter

ZATVORI